joi, 7 octombrie 2010

Creare site

Degeaba ai un site, daca nu e listat pe prima pagina Google!

Din perspectiva unui om de afaceri sunt doar doua feluri de site-uri web: cele listate pe prima pagina Google, si celelalte.
Cand te gandesti la vastitatea Internetului constati ca exista foarte putine site-uri de succes. Unele au fost gandite pentru Google inca de la creare (site-uri cu adevarat eficiente). Altele au fost modificate dupa creare - site-uri care au costat mai mult dar care in final aduc si ele bani.
Celelalte au alt fel de povesti - de la "copiaza si tu ceva de pe net" pana la dorinta de a rupe gura targului cu vre-o animatie in Flash. Toate au insa ceva in comun - au fost o pierdere de timp si bani.

Tu ce fel de site doresti?

Daca site-ul tau apare pe prima pagina Google la cautarea potrivita va fi vizitat de cei dispusi sa cumpere. Si daca e convingator va face telefonul sa sune.
E o mare diferenta intre a suna dupa clienti si a fi sunat de clienti! Daca ei sunt cei care te cauta vei vinde mai mult, cu mai putina bataie de cap si la un pret mai bun.
Daca esti printre cei ale caror site-uri nu sunt listate de Google pe prima pagina poti sa uiti de Internet. Oamenii tai de vanzari vor incepe ziua de munca cu Pagini Aurii in stanga si cu telefonul in dreapta, incercand sa obtina intalniri. Iar tu te vei intreba daca nu cumva trebuie sa vii cu bani de acasa si luna asta.

Doua lumi la 180 de grade

Intr-una clientul nerabdator cauta pe web cu Google. Te gaseste, cumpara, iti multumeste. Toata lumea e fericita.
In cealalta ne enervam unii pe altii incercand sa ne bagam pe gat produse si servicii de care nu avem nevoie, sau nu acum. Nervi, stress, bani aruncati. Nu functioneaza? N-ai facut destula publicitate.
Secolul XXI e al marketingului de cautare. Multumita zeului Google, care a facut din cautare un proces simplu, universal si gratuit. Pe cei care-l sprijina in aceasta intreprindere ii ajuta la randul lui. Pe ceilalti ii pedepseste.

Un site irezistibil pentru Google si pentru clientii tai

Ce vrea Google de la tine? Sa ai un site focalizat pe subiect, clar si structurat. Paginile sa fie unice - fiecare dintre ele sa spuna ceva util fara sa copieze ceea ce s-a mai spus deja. Fa site-ul pe care ti-ai dori sa-l gasesti chiar tu la cautarea respectiva.
Vrei ca cei ce te gasesc cu Google sa cumpere? Pozitioneaza-te avantajos in raport cu concurenta. Explica-le de ce sunt mai castigati cumparand de la tine. Putini o fac.

Vrei sa fii ca ceilalti?

Gasesti un student care iti face repede si ieftin un site spectaculos, numai "Flash" si animatii. Il incarci pe net si astepti.
Dupa un timp te intrebi de ce nu te suna nimeni, desi toti cunoscutii iti spun ca e "cool". Incerci un alt design. Mai dai niste bani, mai trec niste luni. Degeaba.
Subiectul nu te mai intereseaza. Pentru afacerea ta Internetul nu functioneaza - doar ai incercat, nu?
Fals. Un site pe Internet e ca un ac in carul cu fan. Daca nu e listat pe prima pagina Google, nu exista. Putini se gandesc la asta.

Tu insa nu mai ai nici o scuza.

Daca nu vrei sa arunci niste bani, inca de la creare site-ul tau trebuie gandit pentru Google. In publicitate se spune ca o campanie care aduce venituri cu cativa dolari mai mari decat costurile merita facuta. Un site optimizat pentru Google poate aduce inca din primul an venituri de zeci de ori mai mari decat investitia.
Citeste mai multe despre sistemul complet de promovare pe Google!
Daca inca de la creare site-ul tau este optimizat pentru Google economisesti bani si castigi timp. Actioneaza acum si cauta repede un sediu mai mare!
Promovare pe Google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu